PARTNERS
  • De Roxy
  • Trudor
  • CLS BVBA
  • Top Ad
Filmrecensie Cargo - 19/09/2017
Filmrecensie Cargo

Inhoud: Leon Broucke valt overboord uit zijn vissersboot in het ijskoude water van de Noordzee, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Na het ongeval komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde, William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.

 

Lees meer

Team TrudoFM Style Concept zoekt wandelaars - 11/09/2017
Team TrudoFM Style Concept zoekt wandelaars

Heb jij zin om het Team TrudoFM Style Concept te vervoegen tijdens het Levensloopweekend op zaterdag 7 en zondag 8 oktober? Aarzel dan zeker niet en schrijf je in via Kelly Mellaerts . (GSM: 0497/42.80.84)

 

Lees meer

Truiense Miss Limburg kandidate strikt Simon Mignolet - 29/08/2017
Truiense Miss Limburg kandidate strikt Simon Mignolet

Voor mijn goed doel heeft Simon Mignolet mij zijn nieuwste truitje van bij Liverpool gegeven MET handtekening en ook nog een gehandtekende bal erbij!

 

Lees meer

Filmrecensie Baby driver - 27/08/2017
Filmrecensie Baby driver

Inhoud: Baby is een jonge bestuurder van vluchtauto’s die altijd met de bijpassende muziek door de straten scheurt. Als hij het meisje van zijn dromen ontmoet, wil hij stoppen met zijn criminele bestaan. Maar dan wordt hij door zijn opdrachtgever gedwongen om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken. Baby zet zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel…

 

Lees meer

Volledig nieuwsoverzicht

Een overzicht van alle nieuwsberichten vind je hier

Sociale Media
TRUDO FM POLL
Ik luister naar Trudo Fm via
Sint-Truiden 105.2 FM
Livestream
ADVERTEERDERS
  • Hier Adverteren? 2
  • Pierard
  • S D B DIENSTENCHEQUE BEDRIJF
  • Impermo