PARTNERS
  • De Roxy
  • Trudor
  • CLS BVBA
  • Top Ad
Filmrecensie Coco - 13/12/2017
Filmrecensie Coco

Inhoud: Miguel is twaalf en droomt ervan om een succesvol muzikant te worden, maar in zijn familie is muziek al generaties lang taboe. Toch is het Miguels grootste droom om net zo beroemd te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk tijdens het Mexicaanse Dodenfeest. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken…

 

Lees meer

Filmrecensie: Murder on the Orient Express - 09/12/2017
Filmrecensie: Murder on the Orient Express

Inhoud: Een lange, luxueuze treinreis door Europa in 1934 wordt opgeschrikt door een gewelddadige moord. Murder on the Orient Express is gebaseerd op de roman van bestseller-auteur Agatha Christie en vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen: de Belgische detective Hercules Poirot.

 

Lees meer

Limburgse schone bloggen over hun passie - 27/11/2017
Limburgse schone bloggen over hun passie

Hallo jij daar! Wij zijn Helena & Nele. Twee Belgische meisjes van Limburg, die gepassioneerd zijn door mode, schoonheid, lifestyle, reizen,... noem maar op! Wij delen graag onze ervaringen, tips en inspiratie op onze eigen persoonlijke blog!

 

Lees meer

Filmrecensie Verborgen verlangen - 23/11/2017
Filmrecensie Verborgen verlangen

Inhoud: Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel, er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: ‘Verborgen Verlangen’, een literair meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte én een prulwerkje van een zekere Louise, een zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster. De twee broers overtuigen Louise en Herman om van rol te wisselen…
Mijn mening: Een vederlicht verhaaltje gebracht door enkele goede Vlaamse acteurs én Astrid Coppens. Amusant, lekker en luchtig, net zoiets als een Melo Cake. Verstand op nul en genieten maar!

 

Lees meer

Volledig nieuwsoverzicht

Een overzicht van alle nieuwsberichten vind je hier

Sociale Media
TRUDO FM POLL
Ik luister naar Trudo Fm via
Sint-Truiden 105.2 FM
Livestream
ADVERTEERDERS
  • Hier Adverteren? 2
  • Pierard
  • S D B DIENSTENCHEQUE BEDRIJF
  • Impermo