PARTNERS
  • De Roxy
  • Trudor
  • CLS BVBA
  • Top Ad
Joy Joy wedstrijd: Win inkomtickets en andere leuke prijzen - 15/06/2017
Joy Joy wedstrijd: Win inkomtickets en andere leuke prijzen

Hét openlucht kinderfestival Joy Joy staat tijdens het weekend van 24 en 25 juni in het teken van ‘Wonderland’ waar elfjes, feeën en prinsessen de dromen van kinderen laten uitkomen. Start de vakantie met twee fantastische Joy Joy-dagen en geniet volop van talrijke animaties en attracties.

 

Lees meer

Feestelijke afsluiter in Theater De Roxy - 06/06/2017
Feestelijke afsluiter in Theater De Roxy

In Theater De Roxy wordt een bijzonder succesvol theaterseizoen deze week afgesloten met de voorstelling ‘Dertig!’. De twee uitbaters, Yves Caspar en Gunter Reniers staan voor de gelenheid zelf op de planken, samen met Annelies Smeyers. Gunter en Yves vertellen zelf welke band ze hebben met dit theaterstuk.

 

Lees meer

Urbanus blijft enorm populair - 03/06/2017
Urbanus blijft enorm populair

Trecto Pnix is de nieuwste voorstelling van URBANUS. Of de wereld plots beter wordt van de nieuwe show valt te betwijfelen, maar dat het publiek met een opgelachen kaartje naar buiten gaat, dat staat vast. Absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties zullen afgewisseld worden met een broos of kinderlijk naïef liedje.

 

Lees meer

Filmrecensie Pirates of The Caribbean: Salazar’s revenge (Dead men tell no tales) - 30/05/2017
Filmrecensie Pirates of The Caribbean: Salazar’s revenge (Dead men tell no tales)

Inhoud: In dit nieuwe avontuur komt Captain Jack Sparrow in grote problemen. Dodelijke geestenpiraten geleid door Captain Salazar, zijn oude aartsvijand, ontsnappen uit de Devil’s Triangle, vastbesloten om elke piraat op zee te vermoorden. De enige hoop die Captain Jack heeft om te overleven, is de legendarische drietand van Poseidon, een krachtig artefact dat zijn bezitter totale controle over de zeeën geeft. De hachelijke zoektocht kan beginnen…

 

Lees meer

Volledig nieuwsoverzicht

Een overzicht van alle nieuwsberichten vind je hier

Sociale Media
TRUDO FM POLL
Ik luister naar Trudo Fm via
Sint-Truiden 105.2 FM
Livestream
ADVERTEERDERS
  • Hier Adverteren? 2
  • Pierard
  • S D B DIENSTENCHEQUE BEDRIJF
  • Impermo