PARTNERS
  • De Roxy
  • Trudor
  • CLS BVBA
  • Top Ad
Programmering

Tim & Joris

Elke vrijdagavond houden Tim & Joris jullie gezelschap tussen 19 en 21 uur met leuke muziek en nieuwtjes en interviews met lokale en nationale bekendheden.

 

Thee citroen of koffie zwart

Stef De Jong grasduint elke zaterdagvoormiddag tussen 08 en 11 uur in het rijke platenarchief van Trudo Fm.

 

Studio 45

In Studio 45 hoor je elke week de lekkerste 80's en 90's hits en ook een beetje uit de jaren 70 en de eerste helft van de jaren 2000. Je krijgt nieuws van toen, wat was er te zien in de bioscoop en de televisie, nr. een hits van precies zoveel jaar geleden (dag op dag) en natuurlijk de 'egotripper', zeg maar 'artiest van de week'.
Je krijgt de complete biografie en 3 grote hits na elkaar. Elke zondagavond kan je Lex De Groot aan het werk horen tussen 18 en 20 uur.

 

Hitradio (Top 30)

Iedere woensdag tussen 14 & 16 uur houdt Deejay Daniël jullie op de hoogte van de nieuwste songs, 2 uur lang de 30 beste songs van de moment op een rijtje.

 

Verzoekjes van A tot Z

Iedere zondag namiddag tussen 14u en 17u kan je op Trudo FM luisteren naar het verzoekplaten programma "van A tot Z" met DJ Chris en Mieke. Verzoekjes kan je op 2 manieren aanvragen: of via mail en deze stuur je naar verzoekjes@trudofm.be of je kan bellen tijdens de uitzending naar het nummer 011/67.43.85. Je kan kiezen uit een heel gamma uit onze muziekdoos. Wij draaien jou verzoekje. Ook te volgen via de livestream www.trudofm.be


The Ferry Show

Iedere zaterdag tussen 19 en 20u. The Ferry Show brengt elke week voornamelijk Amerikaanse soul-, disco- en funkmuziek uit de jaren '70 en '80 op je radio.  Nieuwe artiesten, die de "soul" op de juiste plaats hebben, krijgen absoluut een plaats in de show.  The Ferry Show zit ook vol met leuke jingles van Amerikaanse artiesten. Geef een lel aan die discobol, trek je plateauschoenen aan en geniet van The Ferry Show bij Trudo FM.


Binnenkort meer ....

Sociale Media
TRUDO FM POLL
Ik luister naar Trudo Fm via
Sint-Truiden 105.2 FM
Livestream
ADVERTEERDERS
  • Hier Adverteren? 2
  • Pierard
  • S D B DIENSTENCHEQUE BEDRIJF
  • Impermo